Szülők Háza Családi Központ és Játszóház létrehozása Győrben című TÁMOP 2.4.5. – 12/1-2012-0130 azonosító számú projekt létrehozását az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozza.

Programjaink

A Szülők Házában érzelmi fejlesztő foglalkozásokra, értékes gyermek és felnőtt programokra, előadásokra várjuk a családokat.

Szülinapi party

Szeretettel várunk gyermeked születésnapi zsúrjára a Szülők Házában! Neked csak az lesz a dolgod, hogy leülj a kanapénkra a többi szülővel, családtaggal együtt és jól érezzétek magatokat!

Tanácsadás

A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat. Szülőnek lenni nem mindig könnyű.

Családi bolondozás :)

Gyertek el hozzánk március 31-én, 16:30-ra, és készítsetek BOLOND-KÉPET.   Hozd magaddal valaki (anya – apa – tesó) fotóját, és tréfáld meg másnap egy bolond-képpel! Előzetes jelentkezés... bővebben

Húsvéti bábszínház nyuszisimogatással

Április 13-án, csütörtökön 16:00 – 17:00 óra között húsvétváró bábszínház lesz a Szülők Házában, majd ezt követően megérkezik a tapsifüles, akit meg is lehet simogatni. Ára: 1800.- , a kísérőknek a program ingyenes Előzetes jelentkezés... bővebben

Szülők Háza a médiában

media
Tovább

Regős Judit blogja

regos2
Tovább

Szülők Háza Magazin

szhm3
Tovább