Szülők Háza Családi Központ és Játszóház létrehozása Győrben című TÁMOP 2.4.5. – 12/1-2012-0130 azonosító számú projekt létrehozását az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozza.

Programjaink

A Szülők Házában érzelmi fejlesztő foglalkozásokra, értékes gyermek és felnőtt programokra, előadásokra várjuk a családokat.

Szülinapi party

Szeretettel várunk gyermeked születésnapi zsúrjára a Szülők Házában! Neked csak az lesz a dolgod, hogy leülj a kanapénkra a többi szülővel, családtaggal együtt és jól érezzétek magatokat!

Tanácsadás

A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat. Szülőnek lenni nem mindig könnyű.

Téltemető táncház gyerekeknek

Figyelem, figyelem! Közhírré tétetik, hogy a tél eltemettetik! A farsangi mulatozás a végére érkezik, s azt megelőzendően táncház tartatik! 2017. február 24-én délután 16:30 – 17:00 között táncházat tartunk. Gyertek el a vidám téltemető mulatságra, és... bővebben

Kreatív nyári táboraink

Minden héten új kaland a Szülők Háza nyári táborában zene, népművészet, mese, kirándulás, cirkusz, dráma,  Hetente más-más programmal várjuk a 3-8 éves gyerekeket nyári napközis táborunkban! A miniművészek, a természetbúvárok, a tánc és a zene szerelmesei, vagy a... bővebben

Szülők Háza a médiában

media
Tovább

Regős Judit blogja

regos2
Tovább

Szülők Háza Magazin

szhm3
Tovább