Szülők Háza Családi Központ és Játszóház létrehozása Győrben című TÁMOP 2.4.5. – 12/1-2012-0130 azonosító számú projekt létrehozását az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozza.

Programjaink

A Szülők Házában érzelmi fejlesztő foglalkozásokra, értékes gyermek és felnőtt programokra, előadásokra várjuk a családokat.

Szülinapi party

Szeretettel várunk gyermeked születésnapi zsúrjára a Szülők Házában! Neked csak az lesz a dolgod, hogy leülj a kanapénkra a többi szülővel, családtaggal együtt és jól érezzétek magatokat!

Tanácsadás

A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat. Szülőnek lenni nem mindig könnyű.

Farsangi mulatság

  Várunk Benneteket szeretettel farsangi mulatságunkra 2018. február 11-én 10:00 – 12:00 között. A program ára 2000.- forint/gyermek Előzetes jelentkezés... bővebben

Téli szünet

Kedves Vendégeink! Téli szünetünk december 22. – 2018. január 07. között lesz. 2018. január 08-tól a megszokott szeretettel és lelkesedéssel várunk Benneteket! Nagyon kellemes ünnepi időszakot kívánunk... bővebben

Szülők Háza a médiában

media
Tovább

Regős Judit blogja

regos2
Tovább

Szülők Háza Magazin

szhm3
Tovább