Szülők Háza Családi Központ és Játszóház létrehozása Győrben című TÁMOP 2.4.5. – 12/1-2012-0130 azonosító számú projekt létrehozását az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozza.

Programjaink

A Szülők Házában érzelmi fejlesztő foglalkozásokra, értékes gyermek és felnőtt programokra, előadásokra várjuk a családokat.

Szülinapi party

Szeretettel várunk gyermeked születésnapi zsúrjára a Szülők Házában! Neked csak az lesz a dolgod, hogy leülj a kanapénkra a többi szülővel, családtaggal együtt és jól érezzétek magatokat!

Tanácsadás

A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat. Szülőnek lenni nem mindig könnyű.

Nyári kreatív táboraink

Jövő héten újabb kaland indul útjára Hercegek, hercegnők, és Disney figurák lepik el a mi kis birodalmunkat. Táborainkban rohamosan fogynak a helyek, ha nem akarsz lemaradni életed egyik legnagyobb kalandjáról jelentkezz elérhetőségeink bármelyikén!    Szabad... bővebben

Délutáni csoki-móka

  Gyertek el a Szülők Házába július 29-én délután 15:00 – 17:00 között. Lesz csokiszökőkút, gyerekeknek marcipánfigura készítés, kézműves csokoládé vásár… (Jegyeket elővételben tudtok venni!) Közreműködnek: https://www.facebook.com/suss.edeselet/... bővebben

Szülők Háza a médiában

media
Tovább

Regős Judit blogja

regos2
Tovább

Szülők Háza Magazin

szhm3
Tovább