Egységeink

Gyere haza hozzánk

Partnereknek

Legyél Te is a Szülők Háza Család siker történetének a részese, nyiss velünk Szülők Háza Családi Központ és Bölcsőde Hálózathoz.

KAPCSOLAT

Szülők Boltja

A Szülők Boltja szülőknek, elsősorban kézműves termékeket készítő, illetve szolgáltatást nyújtó anyukáknak kínál online platformot, valamint a Szülők Háza Hálózaton belüli bemutatkozási lehetőséget. 

Szülők Blogja

Családépítő közösségi magazin, hatékony és fontos eszköze annak, hogy a központokban megvalósuló célok, szakmai tartalom online módon is eljusson a családokhoz.

Szülők Háza Akadémia

Szülői készségeket fejlesztő program, amelynek célja a Szülők Háza módszertan átadása az erre nyitott szakemberek és magánemberek számára.

Digi Bölcsi

A Szülők Háza online bölcsődéje, hogy az otthon töltött idő alatt is biztosítsuk a Szülők Háza bölcsödéiben nyújtott szolgáltatásokat!

Tegyél jót

Jótékonysági programunk, amelyben önkéntesek bevonásával társadalmi beilleszkedést segítő programokat tartunk állami gondoskodásban élő gyermekek számára, valamint rászoruló családokat támogatunk.

Fejlesztőház

Mozgásos-érzékszervi típusú idegrendszer-fejlesztő mozgásterápia, mely igen erősen fejleszti a mozgáskoordinációt, az anyanyelvi készséget, az olvasás technikai készséget, elősegíti a gyermeki idegrendszer érési folyamatait