06304572827

Nyári kreatív tábor 2016

SZÜLŐK HÁZA KREATÍV NAPKÖZIS TÁBOR TEMATIKUS HETEKKEL, MÁR 1 ÉVES KORTÓL

 

nyaritabor_1

tánc, zene, mese, fotó, dráma, természet, izgalom

 

 

WP_20160405_011Minden héten más programmal várjuk az 1-8 éves gyerekeket a Gyermekfészek nyári napközis táborába!
Megtöltjük izgalommal, és tudással a nyári vakációt! Várjuk a kis táncosokat, zenészeket, természetimádókat, művészeket, mindenkit akit érdekelnek a kreatív dolgok, a fotózás, a színház vagy éppen a mese világa.

 

Egyhetes turnusaink 2016-ban a következő időpontokban indulnak:

 

 1.  június 20 – 24. Színházi tábor – Játsszunk mesét! Legyél hercegnő, szuperhős!Változz egy hétre hercegnővé, szuperhőssé, vagy amivé csak szeretnél. Lesz sok drámajáték, mese, zene, éneklés és kaland. A gyerekekkel együtt írt rövid színdarab premierjét péntek délután láthatjátok majd a Szülők Háza színpadán.
 1. június 27 – júl. 1. Nyelvi tábor – Játékos ismerkedés idegen nyelvekkelJúnius végén nyelvi hetünkön megismerkedünk idegen nyelvekkel, mindezt persze játékos formában, dalokon, mondókákon keresztül. Gyűjtünk szavakat, amit egy angol kisfiú is ugyanúgy megért, mint egy magyar, számolunk németül, a színeket megtanuljuk spanyolul, köszönünk olaszul, és lesznek szavak, amiket sok-sok nyelven elsajátítunk.
 1. július 4- 8. Népművészeti tábor – Alkossunk együtt!Népművészeti hetünkre a kis Miniművészeket várjuk, akik szívesen rajzolnak, színeznek, faragnak, kézműveskednek, bármiből alkotnak valami gyönyörűt. Sőt sok népi játék, zene és tánc is várja a táborlakókat.
 1. július 11-15. Fotós tábor  – A gyermekek szemszögéből
  A gyerekek mindent kicsit más szemszögből látnak, mint mi felnőttek. Fotós hetünkön mindent megörökítünk, ami csak megtetszik: lefényképezünk fűt-fát, tücsköt-bogarat és persze egymást is. Mindeközben persze lesz sok játék, zene, mozgás, mese, kaland és a hét végére nagy meglepetéssel készülünk.
 1. július 18 – 22. Természetbúvár tábor  – Fedezzük fel környezetünket!Természet, kísérlet, tudomány, környezetvédelem, újrahasznosítás, megfigyelés. Mindezzel találkozhatsz, ha részt veszel nyári táborunk természetbúvár hetén. Legyél Te is részese a nagy felfedezéseknek!

 1. július 25-29. Disney mesetábor  – Ismerkedés Aladdinnal, Micimackóval és AranyhajjalJúlius utolsó hetében (nem csak) a Disney mesék kedvelőit várjuk. Gyere el Te is, és keressük meg közösen Hamupipőke cipőjét, készítsünk együtt Aranyhaj bábot és formázzuk meg Némó ikertestvéreit gyurmából. Belebújhatsz Ariel vagy Füles jelmezébe, és indulhatunk a mesék birodalmába!

zene

 

 

 

 

 

 

Augusztus 1-től A Gyermekfészek Családi Napközi zárva tart, de augusztus 15-től szeretettel várunk mindenkit!

 

 

8. augusztus 15-19. Cirkuszi tábor – Mert cirkusz az egész világPorondon a Szülők Háza táborosai! Cirkuszi táborunkba várjuk a bohócok, a zsonglőrök, a kártya-, és bűvésztrükkök iránt rajongó          gyerekeket. Egész héten lesz arcfestés és szuperebbnél-szuperebb állatokat hajtogatunk lufiból.

9. augusztus 22-26. Mesetábor – Ismerkedés a különböző mesék világával
Utolsó tábori hetünkön játszóházunk egy varázslatos Mese Fesztivállá – mesehős találkozóvá alakul át. Meghívott vendégeink a Cipelő cicák, Bogyó és Babóca, Anna, Peti és Gergő! És persze         tiszteletüket teszik a magyar népmesék hősei, az állatmesék szereplői, a tündérmesék hercegnői és királyfiai is. Várunk Benneteket is szeretettel.

 

A TÁBOR DÍJA

20.000 Ft / hét, mely tartalmazza:

 • a kreatív gyermekfelügyeletet hétköznapokon 8.00-16.30-ig
 • a hét témájához kapcsolódó kreatív foglalkozásokat
 • étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna)
 • szakképzett pedagógusok kifogyhatatlan játéktárát :)

Napijegy: 4500 Ft

Testvéreknek 10 % kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

cím: 1112 Budapest Nagyida utca 5.

telefon: +3630/457-2827

email: szulokhazamadarhegy@szulokhaza.hu