MiniBalett

Miért jó a balett, avagy a balett áldásos hatásai…
Azon túl hogy az órákon megtanulhatjuk a műfaj csínját/bínját, egy csomó másra is jó még a balett, gondoltad volna?
A táncosok izomzatánál szebbet, arányosabbat keresve sem találunk. Nem titok, erre is a mindennapos tánccal tesznek szert, nem másként, mert a balett TÖKÉLETES IZOM FORMÁLÓ is egyben.

Továbbá TARTÁSJAVÍTÓ hatása is messze földön ismert. Nincs az a balett póz, mozdulat , ahol ne kellene pontosan tartani a testünket, megerősítve és helyesen használva ezzel tartó izmainkat. A tartásjavító hatás egyik konkrét eredménye, hogy az időben elkezdett és szakszerű balett oktatás KORRIGÁLJA A GERINCFERDÜLÉST .

Sőt! Mihelyst kellően megerősödnek a növendék talpizmai a gyakorlatok segítségével, máris BÚCSÚT MONDHATUNK a gyermekkorban oly gyakori LÚDTALPNAK.

ENERGIA LEVEZETŐ hatásának talán a szülők örülnek legjobban, mert egy kicsit “kifárasztják” csemetéiket az órákon, így este talán könnyebb őket ágyba dugni.
Ezen kívül fejlődik a növendékek akaratereje, kitartása, fegyelme , önfegyelme, céltudatosabbak lesznek, egyszóval rendkívüli SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ hatása van a balettnak .
Egy szó mint 100, a balett egy tökéletes mozgásforma test és lélek egészségesen tartására, akár profi, akár hobbi szinten!
A foglalkozásvezető Horváth-Mester Henriett diplomás balettművész.
Időpont: minden pénteken 16:30 – 17:15
Ára: 9000 Ft / 4 alkalom