Győri Család és KarrierPONT képzésajánló

 

Arcfestő

Minden születésnap, zsúr, ünnepély fénypontja a gyerekeknek az arcfestés. Képzésünk során a résztvevők könnyen elsajátíthatják az alapvető technikákat, megismerhetik a színharmónia elméletét, és a tanfolyam végére komplex, összetett arcfestéseket tudnak készíteni. Ezzel a tudással a résztvevők nem csak saját eseményeiket dobhajták fel, hanem a képesítéssel könnyen el tudnak bárhol helyezkedni; játszóházban, baba mama klubban, gyermekeknek, családoknak szervezett rendezvényeken. Arcfestő képzésünket tapasztalt, szakértő trénerünk tartja, a tanfolyam időtartama egy nap. Minden szükséges eszközt, arcfestéket, ecsetet, sablont mi biztosítunk!

Képző: Fazekas Csilla
Csilla már hosszú ideje a munkatársunk, a Tegyél jót – Szülők Háza Alapítvány gyermekprogramjait és táborait szervezi és valósítja meg, hatalmas szeretettel és kreativitással. Régóta tevékenykedik arcfestőként is, tréneri gyakorlatot is szerzett. Mindenkinek ajánlja a képzést, függetlenül attól, hogy valaki profi arcfestő szeretne-e lenni, vagy csak gyerekeit szeretné megörvendeztetni. A nap során rengeteg technikát megtanulhattok és praktikát ismerhettek meg a gyakorlás közben Csillától!

Visszajelzés a február eleji arcfestő képzésről egy kedves ügyfelünktől:
” Fantasztikus és nagyon inspiratív volt. Amennyiben indulna haladó kurzus a jövőben, nagyon szívesen csatlakoznék!”

Házi segítségnyújtó

Házi segítségnyújtó képzésünkön többféle szakma alapjait is elsajátíthatják a résztvevők, a megszerzett képesítéssel el tudnak helyezkedni házvezetőnőként, bébiszitterként, házi segítőként is. A képzés különlegessége az, hogy a Szülők Háza Győr Szíve Játszóház bébiszitter közvetítő hálózatának segítségével a résztvevők számára a képzés után segítünk a megfelelő családot kiválasztani és munkát találni, akár alkalmi jelleggel, akár hosszútávon.

Befogadó szemléletű közösségszervezés

Ez a képzés azoknak szól, akik sokszor érezték már úgy, hogy lenne kedvük, és igényük közösségben lenni, hozzájuk hasonló embereket megismerni, új barátságokra szert tenni, praktikákat, tanácsokat megosztani, de még nem találtak hozzá megfelelő helyet. A tanfolyam során a résztvevők elsajátíthatják a befogadó szemléletű közösségszervezés alapjait, amelynek segítségével saját klubot, társaságot alapíthatnak és működtetetnek sikeresen. A képzés szakmai hátterét Regős Judit Ágnes biztosítja, aki ismert családterapeutaként dolgozta ki a képzés módszertanát.

Önismeret, konfliktuskezelés

Ki ne került volna már élete során nehéz helyzetbe, ahol konfrontálódnia kellett másokkal, mind magánéletében, mind a munkahelyén? Ezeket a helyzeteken nem mindig egyszerű megfelelően kezelni, ám aggodalomra semmi ok, a konfliktuskezelési technikák tanulhatóak. Képzésünk során a résztvevők segítséget kapnak abban, hogy jobban megismerjék saját magukat, egy lépést hátrálva, kívülről tudják vizsgálni konfliktusaik és emberi kapcsolataik, valamint egészséges technikákat sajátítsanak el a vitás szituációk, nehéz élethelyzetek megoldására. Képzésünket mentálhigiénés szakemberek tartják, és természetes az egész tanfolyamot diszkréció övezi, a maximális lehetőséget megadva arra a résztvevőknek, hogy a lehető legbiztonságosabb környezetben érezhessék magukat.

 

Családmenedzser

Egy szülő élete nem egyszerű. A sok rohanás a gyerekekkel, határidő, külön óra, munkahelyi stressz, párkapcsolati gondok, a háztartás önmagukban is elég megterhelők, ám ha ezekkel mind együtt kell megküzdeni, néha lehetetlennek tűnik. Képzésünk ezekre a nehézségekre kínál megoldási technikákat; a munka és magánélet összeegyeztetése, az időgazdálkodás, és a szervezés áll a fókuszban. A résztvevők segítséget és tanácsokat kapnak, valamint elméleti és gyakorlati technikákat is elsajátíthatnak tapasztalt trénereink segítségével.

 

Regős Judit- Befogadó szemléletű közösségszervezés, Önismeret és konfliktuskezelés, Családmenedzsment
Napimami-Regős Judit-ot már sokan ismeritek, mivel ő a Család és KarrierPONT szakmai vezetője. Az elmúlt pár hónapban sok előadást, workshopot, beszélgetést tartott már nálunk munka és magánélet, a családdá alakulás és gyermeknevelés témájában. Idén képzéseket is fog tartani, amelyek során számtalan kérdésetekre tanácsot kaphattok, elmondhatjátok, ami nyomja a szívetek, és Judit mind személyes, mind professzionális tanácsaival fog Nektek segíteni!

“Regős Judit vagyok, több mint húsz éve segítem a családokat tanácsadóként, ezrek fordultak már hozzám. Közel 10 éve fejlesztettem ki a Regős-módszert, amelynek kiteljesedése lett a Szülők Háza hálózat és az azonos nevet viselő alapítvány. Tevékenységemért számos díjat, külföldi elismerést kaptam, rendszeresen jelennek meg publikációim, könyvem, illetve gyakran működöm közre szakértőként különféle tévéműsorokban. Mindemellett négy gyermeket nevelek. Ez a rendkívül szerteágazó tevékenységi terület, valamint saját tapasztalataim alapján teremtettem meg Napimamit.”

 

Neményi Eszter- Önismeret, konfliktuskezelés, családmenedzsment

“Neményi Eszter vagyok, háromgyerekes anyuka, pszichológus, szociális szakember. A hozzám fordulók személyes támogatása mellett több mint 20 éve tartok képzéseket a gyereknevelés és a családi élet kihívásainak változatos témaköreiben. Szívügyem a gyerekek védelme, szükségleteik képviselete, és hiszem, hogy ennek legjobb módja a szülők, családok megerősítése, támogatása.”

Eszter képzésein mindenki választ kaphat kérdéseire, segítséget kaphat problémáira, sokat tanulhat önmagáról és másokról.

 

Vállalkozói marketing és kommunikáció

Nem elég annyi egy sikeres vállalkozáshoz, hogy maga a szolgáltatás, vagy a termék, amit kínálunk hibátlan. A mai felgyorsult világban különösen fontos, hogy mit és hogyan kommunikálunk, hogy minél vonzóbbá tegyük, amit kínálunk. Trénereink több saját vállalkozással is rendelkező marketing és kommunikációs szakemberek, akik az alapoktól kezdve a legújabb trendeken, technikákon át vezetik be a résztvevőket ebbe az elsőre talán kissé bonyolultnak tűnő világba, ám a tanfolyam során elsajátított tudás birtokában a résztvevő vállalkozásának sikere garantált!

 

Bérczi Krisztina – Vállalkozói marketing és kommunikáció

Vállalkozásfejlesztő közgazdász vagyok, illetve van pedagógusi, marketinges, projektvezetői, vezetői- és life coach, valamint mediátori végzettségem is.
A legkülönbözőbb területeken szereztem tapasztalatot a hagyományos és internetes kereskedelemtől a távközlésig, a média világától az ingatlanfejlesztésig. Voltam multicég, KKV és kis családi cég alkalmazottja is, 15 évet töltöttem el marketing területen, jobbára vezetőként. Dolgoztam nagyon sikeres cégnél, olyannál, amelyet a gödörből emeltünk fel és eredményessé vált és vittem már csődbe saját vállalkozásomat is. Rendszeres tartok vállalkozói, kommunikációs képzést egyesületi, alapítványi keretek között is. Háromgyerekes anyaként és vállalkozásfejlesztőként is tapasztalatból tudom, hogy a nők számára az egyik legnagyobb problémát a vállalkozás és a család egyidejű működtetése jelenti. Mentorként kisvállalkozó nőket támogatok abban, hogy sikeres céget építsenek és megtalálják a saját útjukat a számukra vonzó célok eléréséhez.

Úgy gondolom, az élet egy nagy kaland, a vállalkozás meg pláne! De ebbe a kalandba belevágni sokkal könnyebb a kíhívásokra felkészülten, megfelelő tudással és ismeretekkel felvértezve, segítő társakkal együtt.