Kids Club nyelvoktatás

Kids Club Logo 2_kA Kids Club nyelvoktatási módszer élményszerű és kommunikatív, amelyet leginkább ahhoz a folyamathoz lehet hasonlítani, ahogyan a gyerekek a saját anyanyelvüket is elsajátítják. Életkori sajátosságaiknak megfelelően izgalmas játékokon, dalokon és mondókákon keresztül, teljesen természetes és észrevétlen módon sajátítják el az idegen nyelvet az angol, német, francia nyelvű klubfoglalkozásainkon. Végig biztosítjuk a nyelvi környezetet, amely a későbbiekben majd még könnyebbé teszi a természetes és bátor kommunikációt a gyerekek számára. A klubfoglalkozásokon percről percre kidolgozott óravázlatok alapján, mégis rugalmasan és változatosan, sok-sok mozgásos, dalos feladattal és színes szemléltető anyagainkkal dolgozunk.

A Baby Club a Kids Club nyelviskola angol zenés klubja a legkisebbeknek, ahol Jazzy Maci sokat játszik, énekel és mondókázik a piciknek. A kicsik így játékosan ismerkednek az angol nyelvvel, ami mellett a klubnak még számos előnye van: az élményszerű játékok és dalok fejlesztik a gyerekek ritmusérzékét, mozgáskoordinációját, hallását, a szülővel együtt töltött minőségi idő erősíti a kötődést, segíti a társas beilleszkedést és növeli a picik önbizalmát. A foglalkozásokon a gyerekek valamelyik szülő vagy nagyszülő társaságában vesznek részt.

A foglalkozásokon részt venni előzetes bejelentkezés alapján lehetséges, Rigóné Szabó Ágnesnél a 0670/249-3092-es telefonszámon.