Szülőknek

 

Szolgáltatások szülők, családok számára a játszóházban

Gyermekfelügyelet a játszóházban
Szuperdada bébiszitter szolgáltatás
Gyermekprogramok rendezvényeken (esküvő, party játszósarok) külső helyszínen
Szülinapi buli szervezése a játszóházban vagy külső helyszínen

Tanfolyamok, tréningek, tanácsadás

Tanfolyamainkat anyáknak, apáknak, pároknak ajánljuk, akik fejleszteni szeretnék kommunikációs és konfliktuskezelési képességeiket, megoldásokat keresnek a már létező problémáikra vagy meg szeretnék előzni azokat. Speciális, „Vissza a munkába” tréningünk azoknak a hölgyeknek segít, akik akár több éves kihagyást követően a család mellől mennek vissza dolgozni.
Hello mama! – Várandós kismamáknak szóló egyéni, illetve csoportos beszélgetés Regős Judit tapasztalt perinatális szakértő segítségével. A beszélgetések során lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjünk a kisbaba karakterével, temperamentumával és kapcsolatot létesítsünk vele, még mielőtt a világra jön. Az anya-magzat kapcsolatépítés a kulcsa a gyermekvárás és a gyermek születése körüli időszak örömteli megélésének.
Várható hatások:
  • zökkenőmentesebb, élménytelibb szülés,
  • szorongások oldása,
  • gyermekágyas időszak problémáinak csökkenése,
  • gyermekágyi depresszió elkerülése,
  • felkészülés az anyaságra és a családi életre.
Babára várva  – Gyermeket tervező nőknek szóló egyéni, illetve csoportos beszélgetés Regős Judit tapasztalt perinatális szakértő segítségével.
Gyakran előfordul, hogy a gyermeket tervező párok, bár hónapokon át szorgalmasan “próbálkoznak”, mégsem örülhetnek a terhességi teszt két csíkjának. A babaváró beszélgetések során fény derül arra, melyek azok a problémák, pszichés gátak, amelyek megakadályozzák a teherbe esést. A beszélgetésekre – az első négyszemközti találkozót követően – igény szerint egyéni és csoportos formában is sor kerülhet.
Oldjuk meg együtt! – rendszeres klubélutánok gyermeknevelési kérdésekről születéstől tinédzserkorig
Személyes tanácsadás és konzultáció:gyereknevelési tanácsadás, családi krízis kezelés, életvezetési tanácsadás, kapcsolati tanácsadás, konfliktuskezelés.