Tanácsadás

happyfamily.JPG

A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat.

Családdá válni sem könnyű, sok munkát és olykor erőfeszítést igényel, hogy a végén megszülessen a család.

 

 

 

 Szakembereink

 

Gyermekpszichológus

Gyerekpszichológusunk segít a szülőknek gyermekük lelki eredetű problémáját felismerni, a háttérben fellelhető okokat feltárni és nevelési tanácsadás keretében egymással együttműködve a hatékony és szakszerű kezelési és megoldási módokat megtalálni. Segít a családon belüli elakadások, nevelési nehézségek feloldásában.  Segít különválasztani az adott életkorban természetes folyamatokat azoktól, melyek további ellátást, diagnosztizálást és kezelést igényelnek. A probléma felismerése az első lépés a megoldáshoz vezető úton! Ha kimondjuk, félig meg is oldottuk!
A konzultáció 8000.- forint / alkalom

 

 

Horváthné Ráb Orsolya
Egészség és life coaching
Ha azt kérdezik, hogy mi az a life coaching, aminek nincs egy rendes magyar fordítása, akkor azt mondom, hogy egy szuper segítő módszer! Olyan sok nehézséggel tudunk mi emberek küzdeni, amikor leginkább felszabadultan, könnyeden volna jó élni! Na ennek elérésében tudok segíteni. Nem hátrány a humán diplomám, hogy tanultam pszichológiát, természetgyógyászatot és persze az élet engem is számtalan kihívás elé állított. Fordultak már hozzám párkapcsolati problémával, súlyos egészségügyi helyzettel való küzdelemben, időhiánnyal küzdő, munkahely-váltási dilemmával, önértékelési hiánnyal, életvezetési kérdésekkel, pénzügyi helyzet javítása érdekében, stb. Egy coaching ülés 1-1,5 órás szokott lenni és a témától függően 5-10, igény esetén több alkalommal találkozunk. Mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy részt vegyen egy ilyen segítő beszélgetésen, ami se nem pszichoterápia, se nem baráti csevegés.
A coaching akciós ára 6500.- forint / alkalom

 

Fejlesztő pedagógus

A gyermekek fejlődésük során napról-napra újabb és újabb képességeket sajátítanak el: megtanulnak járni, beszélni, szobatisztává válnak, alkalomadtán a hisztiktől sem zárkóznak el…:)
Az a tapasztalat, hogy sok szülőben kétely,bizonytalanság él azzal kapcsolatban, hogy gyermekének fejlettsége megfelel-e a kora átlagának, szüksége van-e szakember bevonására,vagy csak szüksége lenne tanácsra, megerősítésre bizonyos nevelési kérdésekben.
Az alábbi problémák esetén fordulhat szakértőnkhöz bizalommal: mozgásfejlődési elmaradás, megkésett beszédfejlődés, figyelemzavar, nevelési kérdéseket illetően szobatisztaságra szoktatás, agresszivitás, magatartászavar témakörben.
A konzultáció 5500.- forint / alkalom

 

Kajdi Zsuzsanna Mentálhigénés szakember

Kajdi Zsuzsanna ( mentálhigiénés szakember, tanácsadó):

A baba születését megelőző időszak, valamint a családi élet mindennapi problémáival kapcsolatban számíthattok a segítségemre párkapcsolati, gyermeknevelési és életvezetési kérdésekben. Bizalommal fordulhattok hozzám nagyobb nehézségek, krízisek, esetleg veszteségek esetén is, hogy együtt keressünk megoldást, vagy vigasztalást. A stressz témaköre és a stresszkezelés számomra kiemelt területek, melyben egyénileg és csoportos formában is szívesen nyújtok segítséget.

Szülőnek lenni folyamatos kihívás és tanulás, és a legfontosabb, hogy ha egyedül nem boldogulsz, akkor kérj segítséget!
A konzultáció megkezdett óránként 7500.- forint

Stresszkezelés – személyes tanácsadás és tréning

Egyéni stresszkezelés- tanácsadás során megvizsgáljuk a legjellemzőbb stresszhelyzeteket és megkeressük, hogy milyen eszközök segíthetnek a leghatékonyabban az ilyen helyzetek megelőzésében, vagy kezelésében. Ha elmélyültebben szeretne a stressz témájával foglalkozni, akkor egy komplex stresszkezelő tréninget ajánlunk, mely elsőként segíti a helyzetek tudatosítását. Számba vesszük, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésünkre, és különböző, bizonyítottan hatékony megoldásokat, készségeket gyakorlunk, hogy az éles helyzeteket már könnyedén megoldjuk.
A konzultáció megkezdett óránként 7500.- forint

 

________________________________________________________________________________________________
Állásinterjúra felkészítés
Több éves multinacionális cég HR osztályán szerzett interjúztatói tapasztalattal rendelkező szakemberünk segítséget nyújt a hozzá jelentkezőknek állásinterjúra (esetleg az utána következő csoportos kiválasztási programra/ AC-ra) való felkészülésükben és igény esetén önéletrajzuk átnézésében/javításában.
Az egyéni felkészítés díja: 9000.- forint/fő
Időpont egyeztetése elérhetőségünk bármelyikén lehetséges.

 

A tanácsadás/konzultáció alatt játszóházunkban gyermekeidre 50% kedvezménnyel vigyázunk!

Bejelentkezés és időpontkérés telefonon: +36 20 231-6261
+36 20 483-6140

vagy emailben: szulokhazagyor@szulokhaza.hu