Házirend

1. A Szülők Háza Játszóházába 6 hónapos kortól 12 éves korig várjuk a gyermekeket és szüleiket. A játszóház hétköznaponként 9:00 és 19:00 óra között tart nyitva.

2. A Szülők Háza Játszóháza alapvetően családi játszóház, és nem gyermekmegőrző. Ezért szülői, vagy hozzátartozói felügyelet nélkül gyermeket a játszóházban hagyni csak 2 éves kor felett, valamint kizárólag a játszóházban a gyermekekkel foglalkozó munkatárs beleegyezésével lehet.

3. A Szülők Háza nem vállal felelősséget a gyermekek általános egészségi állapotára, valamint ismert, vagy nem ismert, állandó, illetve krónikus betegségeire vonatkozóan.

4. A Szülők Háza Családi Központba csak olyan gyermek és olyan felnőtt léphet be, aki semmilyen fertőző betegségben nem szenved.

5. A Játszóházban egyidejűleg maximum 30 fő tartózkodhat.

6. A Játszóházban, vagy az előtérben őrizetlenül hagyott tárgyakért a Szülők Háza semmilyen felelősséget nem vállal.

7. A Szülők Háza Központ területén tartózkodni csak a recepciós tudtával szabad.

8. A Szülők Háza Családi Központ területén mindenki köteles vigyázni a rendre, a tisztaságra, az ott található berendezési tárgyak és készülékek épségére, tisztaságára, valamint a könyvekre, és a játékokra. Azokat használat után köteles oda visszahelyezni, ahonnan elvette. A nem rendeltetésszerű használat során esetlegesen megrongálódott tárgyakért és berendezésekért mindenki maga, gyermekek esetében annak hozzátartozói, terembérlés, illetve rendezvény esetén pedig a bérlő, illetve a rendezvény megrendelője vállalja a felelősséget.

9. A Játszóházba belépni utcai cipőben nem szabad. A játszóházban lévő padlószőnyeg fölött tilos az étel- és italfogyasztás.

10. A játszóházban csak a szülők által hozott ételt lehet fogyasztani saját felelősségre.

11. Baleset megelőzési okokból rágógumit, cukrot, nyalókát fogyasztó gyermek felügyelet nélkül nem tartózkodhat a játszóházban (és felügyelettel sem ajánlott).

12. A Szülők Háza Központ egész területén tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás. Tilos továbbá a Szülők Háza területére belépni alkohol, vagy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt. Tilos a kulturálatlan beszéd, a hangos veszekedés, és minden olyan tevékenység folytatása, ami megzavarhatja mások nyugalmát.

13. Azon gyermekektől, akik agresszív módon viselkednek, illetve szóban, vagy fizikailag rendszeresen bántanak másokat, és ezt a munkatársak kérésére sem hagyják abba, a Szülők Háza átmenetileg megvonhatja a játszóházban való tartózkodás lehetőségét.

14. Aki a Szülők Házában gyermeket szülői, vagy hozzátartozói felügyelet nélkül hagy, köteles a recepción megadni azt a mobiltelefonszámát, amelyen elérhető, azt távolléte esetén bekapcsolva tartani, és a Szülők Háza munkatársainak hívását fogadni. Köteles továbbá azonnal a Szülők Háza Központba visszajönni, ha annak bármely munkatársa azt kéri tőle. Az épület esetleges technikai okokból, vagy veszély esetén történő kiürítése esetén mindenki köteles a saját gyermekét magához venni.

2007. február 20.

Regős Judit, igazgató

Kapcsolat

1115 Budapest
Bartók Béla út 92-94.

+36 (30) 179 82 17

Kövess minket!

Kövess minket a Facebook-on!

Kövess minket az Instán!

 

    Szülők Háza 2019  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Impresszum