Házirend

1. A Szülők Háza Játszóházába 6 hónapos kortól 12 éves korig várjuk a gyermekeket és szüleiket. A játszóház hétköznaponként 9:00 és 19:00 óra között tart nyitva.

2. A Szülők Háza Játszóháza alapvetően családi játszóház, és nem gyermekmegőrző. Ezért szülői, vagy hozzátartozói felügyelet nélkül gyermeket a játszóházban hagyni csak 2 éves kor felett, valamint kizárólag a játszóházban a gyermekekkel foglalkozó munkatárs beleegyezésével lehet.

3. A Szülők Háza nem vállal felelősséget a gyermekek általános egészségi állapotára, valamint ismert, vagy nem ismert, állandó, illetve krónikus betegségeire vonatkozóan.

4. A Szülők Háza Családi Központba csak olyan gyermek és olyan felnőtt léphet be, aki semmilyen fertőző betegségben nem szenved.

5. A Játszóházban egyidejűleg maximum 30 fő tartózkodhat.

6. A Játszóházban, vagy az előtérben őrizetlenül hagyott tárgyakért a Szülők Háza semmilyen felelősséget nem vállal.

7. A Szülők Háza Központ területén tartózkodni csak a recepciós tudtával szabad.

8. A Szülők Háza Családi Központ területén mindenki köteles vigyázni a rendre, a tisztaságra, az ott található berendezési tárgyak és készülékek épségére, tisztaságára, valamint a könyvekre, és a játékokra. Azokat használat után köteles oda visszahelyezni, ahonnan elvette. A nem rendeltetésszerű használat során esetlegesen megrongálódott tárgyakért és berendezésekért mindenki maga, gyermekek esetében annak hozzátartozói, terembérlés, illetve rendezvény esetén pedig a bérlő, illetve a rendezvény megrendelője vállalja a felelősséget.

9. A Játszóházba belépni utcai cipőben nem szabad. A játszóházban lévő padlószőnyeg fölött tilos az étel- és italfogyasztás.

10. A játszóházban csak a szülők által hozott ételt lehet fogyasztani saját felelősségre.

11. Baleset megelőzési okokból rágógumit, cukrot, nyalókát fogyasztó gyermek felügyelet nélkül nem tartózkodhat a játszóházban (és felügyelettel sem ajánlott).

12. A Szülők Háza Központ egész területén tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás. Tilos továbbá a Szülők Háza területére belépni alkohol, vagy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt. Tilos a kulturálatlan beszéd, a hangos veszekedés, és minden olyan tevékenység folytatása, ami megzavarhatja mások nyugalmát.

13. Azon gyermekektől, akik agresszív módon viselkednek, illetve szóban, vagy fizikailag rendszeresen bántanak másokat, és ezt a munkatársak kérésére sem hagyják abba, a Szülők Háza átmenetileg megvonhatja a játszóházban való tartózkodás lehetőségét.

14. Aki a Szülők Házában gyermeket szülői, vagy hozzátartozói felügyelet nélkül hagy, köteles a recepción megadni azt a mobiltelefonszámát, amelyen elérhető, azt távolléte esetén bekapcsolva tartani, és a Szülők Háza munkatársainak hívását fogadni. Köteles továbbá azonnal a Szülők Háza Központba visszajönni, ha annak bármely munkatársa azt kéri tőle. Az épület esetleges technikai okokból, vagy veszély esetén történő kiürítése esetén mindenki köteles a saját gyermekét magához venni.

2007. február 20.

Regős Judit, igazgató

Szülők Háza – videók

Szülők háza a youtube-on

Szülők Háza képzés

képzések

Szülők Háza Magazin

Szülők Háza magazin

Regős Judit blogja

Regős Judit oldala

Újbudai Önkormányzat

ujbuda

Családbarát munkahely

Családbarát munkahely

Újbudai Humán Szolgáltató Központ

human

Kati Patika

Kati Patika

Gyógyító kezek – Várandós és kismama-masszázs

várandós és kismama masszázs
Család mandiner
best practice

Kapcsolat

1115 Budapest
Bartók Béla út 92-94.

+36 (30) 179 82 17

Kövess minket!

Kövess minket a Facebook-on!

Kövess minket az Instán!

 

    Szülők Háza 2019  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Impresszum