Masszázs szerda délelőttönként a Szülők Házában

vallmasszazs.jpgFáj a hátad, a derekad, a nyakad? Vagy csak kicsit lazítanál az állandó rohanásban? Gyere el hozzánk szerda délelőttönként, ahol Mák Irén orvosi gyógymasszőr és dúla vár Téged is.

 

 

Választható masszázsfajták

Általános testmasszázs

A kezelés időtartama választható:

60 perc: teljes test masszázs

30 perc: láb és hátmasszázs (vagy csak hát)

varandos_masszazs.jpgVárandós masszázs: A gyermekvárás kilenc hónapja, életünk talán leggyönyörűbb, legboldogabb időszaka, ám a hormonális és élettani változások a női szervezetben kellemetlen érzéseket okozhatnak. A várandósmasszázs, mint a terhességet kísérő kényelmetlenségek biztonságos és hatékony ellenszere megkönnyíti a terhességet, és egyúttal a  felkészíti a szervezetett a szülésre is.

A masszázs lehetőséget ad a várandós anyának a tökéletes testi lelki ellazulásra, amelynek fontos szerepe van a szülésnél is. A baba növekedése súlygyarapodással is együtt jár, valamint a kismama testének statikai viszonyának változásával, amely nagyon megterheli a gerincoszlopot és az azt tartó izmokban fájdalmas feszülés alakulhat ki. A fokozott terhelés gyakran okoz hátfájdalmat, illetve deréktáji panaszokat.

A várandós masszázs megoldást kínál ezekre a problémákra is, mert oldja az izomgörcsöket, és kilazítja a fájdalmas izomcsomókat. A masszázs révén a nyirokrendszer is megtisztul, ezáltal csökken az utolsó időszakot sok esetben kísérő ödémásodás. A masszázs során a kismama nagyrészt kényelmes oldalfekvő pozícióban helyezkedik el.

A masszázs a terhesség 12. hete után ajánlott egészen a szülésig.

Egy kezelés időtartama:  kb. 60 perc.

varandos_masszazs2.jpgKismama masszázs: A várandósságot és szülést követő időszakban sem hanyagolható el a kismama, ez az időszak bár tele van gyönyörű érzésekkel, élményekkel, hiszen szeretne mindenben megfelelni az általa elképzelt tökéletes anyaképnek, de ez igen komoly fizikai és lelki megterhelést is jelent számára. A női test ebben az időszakban is komoly változásokon megy át, szépen lassan visszanyeri a várandósság előtti formáját. Míg a várandós anyukáknál a deréktáji fájdalmak jellemzőek inkább, a gyermekágyas és az azt követő időszak a szoptatás és az állandó görnyedttartás miatt a háti szakaszt éri nagy terhelés és ez válik fájdalmassá, csomóssá. A rendszeres masszázs, az anyának a tökéletes ellazulása, a stressz megszüntetése mellett biztosítja a sejtekben a nélkülözhetetlen tápanyagok felvételét és a méreganyagok kiürülését. A pihenés hatására enyhül a fáradtságérzet is, mely jó hatással van az általános vitalitására.

Egy kezelés időtartama:  kb. 60 perc.

A masszázs időpontja: minden szerda délelőtt előre egyeztetett időpontban (minimum 2 fő előzetes jelentkezése esetén!!!)

Árak:

60 perc: 7700 Ft
5 alkalmas bérlet: 35 000 Ft (7000/ alkalom)

30 perc: 4800 Ft
5 alkalmas bérlet: 21 500 Ft (4300/alkalom)

A masszázs ideje alatt játszóházunkban gyermekeidre ingyen vigyázunk!