Miért minket válassz?

Miért minket válassz?

A Szülők Háza Családi Bölcsődéiben olyan szakképzett pedagógusok dolgoznak, akik a gyermekek igényeit maximálisan figyelembevéve, a szeretetpedagógia módszerével terelgetik a gyerekeket; időt és teret engedve a szabad játékra.

Fontosnak tartjuk a szülőkkel való folyamatos kommunikációt annak érdekében, hogy párhuzamosan, egymást erősítve alakítsuk ki a kisgyermek szokásait.

A történeti keretbe ágyazott játékos foglalkozások (minimuzsika, izgő-mozgó torna, miniművész), melyeknek alapjait pedagógusaink a Szülők Háza módszertan alapján sajátítottak el, a gyerekek életkorának és érdeklődésének megfelelőek.

Minőségi eszközökön keresztül fejlődnek a gyerekek úgy, hogy közben ők ezt játéknak érzik. Igény és érdeklődési kör szerint választhat a kisgyermek a játékok, eszközök közül.

Ünnepeink közeledtével közösségépítő programokat szervezünk, ahol a családokból közösséget kovácsolunk. Évszakokhoz, ünnepekhez, és világnapokhoz igazítva tematikus hetek formájában ismertetjük meg őket az élet nagy dolgaival.

 

 

Gyere el a Szülők Háza Bölcsődék valamelyikébe, és nézd meg, hogy dobjuk fel a napot az égre!

Miért minket válassz?
Miért minket válassz?
Miért minket válassz?
Miért minket válassz?