Harmadik táborunk az Alkotó tábor nevet kapta, mert mottónk:

„Minden gyermek művész. A kérdés az, hogyan maradjon művész felnőtt korában is.” Picasso.

Hètfőn ismerkedős játékokkal indítottuk a napot, összeraktuk a csapatokat és megfestettük a sapkákat is!

A csapatok elkészítették a címereket, zászlókat és írtak egy fantasztikus mesét az alkotás témakörében!

Délután meg elkezdtük az előadásokat a gyerekekkel!

Kedden egy szuper program várt ránk, ugyanis egy Mesterember jött hozzánk, akivel a gyerekek ördöglakatot készítettek! Mindenki saját ötlet alapján, magának találhatta ki, hogy milyet szeretne. Ilyen biztosan nem jön velük szembe az utcán!

Délután csobbantunk egy nagyot a medencében csodás sellőuszonyunkkal, megtanultunk egy régi játékot: a gumizást és aszfaltra készítettünk életnagyságú alkotásokat.

Szerdán kipróbálhattuk, hogyan festenek az igazi művészek, mivel egy HATALMAS vászonra alkothattak a gyerekek különböző mintákat. A téma a bűvészet volt, így egy pár nagyon különleges mutatványt is megtanultunk!

A délutánt szintén a medencében töltöttük egy szupi lubickolással, amit egy közös gyöngyfűzéssel zártunk.

Csütörtökön beültünk egy színházi előadásra, ami igazán érdekes és élvezetes mulatság volt. Az előadás után, mivel mindenki szépen viselkedett a nagy hőségben elfogyasztottunk egy kis fagyit.

A délutánt ügyességi játékokkal töltöttük, de nem ám akárhogy! Régi és modern játékokat játszottunk, kipróbáltunk középkori és kőkori feladatokat is.

Pénteken készítettünk rengeteg aszfalt képet, amivel fotózkodhattak a gyerekek, utána ügyességi vizes játékokat játszottunk. Utána megtartottunk az eredményhirdetést, fotózkodtunk és elköszöntünk egymástól!