A Szülők Háza Család 15. születésnapi ünneplése a népszerű Puskás Arénába folytatódott tovább, ahol bemutatkozott a Szülők Háza Család és Bölcsőde Hálózat. Az április utolsó hétvégéjén megrendezett Baba Mama expóra az egész család felvonult: Szülők Háza Bartók Kuckó, Szülők Háza Család és Karrierpont; Győr szíve Családi Központ és Játszóház, Szülők Háza Érd, Szülők Háza Kelenvölgy, Szülők Háza Kamaraerdő, Szülők Háza Gödöllő, Szülők Háza Digitális Bölcsőde és bemutatkoztak a kisgyermek nevelők is. Ismertettük nemzetközi projektjeinket: a Szülők Háza Ghána Projekt, a Charity for Friendship és Families Share Magyarországot. És természetesen megismerhettétek szívügyünket a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány Tegyél Jót jótékonysági programját.

A három napos program alatt folyamatos volt a kézműveskedés és a játék, mókázás a gyerekekkel, volt arcfestés, csillámtetkó és egy népszerű játszósarok. Lehetőség volt a programok foglalkozásait is kipróbálni: Anyák napjára megható ajándékokat készítettünk az érdeklődő gyerekekkel, szombaton 14:00-től pedig csapatunk legfiatalabb tagjának – Júlia Pálhegyi – Minimuzsuka foglalkozásához csatlakozhattak az apróságok. Ezalatt a felnőttek szakértői beszélgetéseken vehettek részt, vagy feltehették kérdéseiket.

Pénteken és szombaton 11:00-től Regős Judit dedikálta a Nem születtél anyának című könyvét, vendége volt Nagy-Baranyai Beáta, Gitano Nagy Laci felesége, blogger anyuka, aki szívesen állt az érdeklődők rendelkezésére saját tapasztalatait megosztva.

Vasárnap 10.30-tól a színpadon pedig Bölcsi dilemma címmel Judit tartott előadást. A  vasárnapi vendég Korda Zsuzsa, mesekönyv író volt, és 11 órától a Glutén mentes Köny-diétázó hősöknek című könyvét dedikálta a gyerkőcök nagy örömére.

További vendégeink voltak még a Szülők Háza Család standjánál Dr. Gyarmati Andrea a legismertebb Doktor néni, Hegedűs Nóra – a Momfitt Program alapítója és Kocsis Lili az Exactlon Hungary sztárja, akikkel elkezdtünk közösen gondolkozni valami jó dologban.

Az expo ideje alatt a Hír TV interjút készített Regős Judittal, a Szülők Háza Család és Bölcsöde Hálózat alapítójával, A bölcsődei nevelés kiemelt szerepe témában és a Gödöllőn nyíló új egységünk alapítója Sugár Sarolta a hamarosan nyitó központról mesélt, amely a gyönyörű Gödöllői-dombságon kapott helyet.

Az interjú az alábbi linken megtekinthető:   https://www.youtube.com/watch?v=fGDd4PiOraQ

 

 

 

 

 

Az eseményről további képek a Galériában elérhetőek.