Március 23-án, szombaton Családállításra várunk Benneteket a Kelenvölgyi Szülők Házába (1116 Budapest, Mélykút utca 7.). A program 10 órakor kezdődik, állítónak és segítőnek is lehet jelentkezni.

Mi is az a családállítás?
Bert Hellinger, német pszichoterapeuta nyomán egy olyan alternatív terápiás módszer, amely segítségünkre lehet a családrendszerünk rejtett dinamikáinak feltárásában és a családi és emberi kapcsolatainkat befolyásoló tényezők feloldásában egyéni és csoportos szinteken.

Milyen problémákra lehet jó?
– Fájó gyermekkori elakadásokra, sebekre
– Szülőkkel, testvérekkel vagy más családtagokkal való rossz kapcsolat helyreállítására
– Emberi kapcsolataink harmonizálására
– Hosszú ideje fennálló testi tünetekre és betegségekre
– Gyermektelenségre
– Életviteli nehézségekre
– Függőségekre (alkohol, drogok, gyógyszerek, munka, szex, pornó stb.)
– Megmagyarázhatatlan bűntudat, szégyen érzésének kezelésére
– Anyagi nehézségek, veszteségek okának feltárására
– Munkahelyi konfliktusok kezelésére
– Nőiség, férfiasság kérdéskörének helyreállítására

– Belső énrészeink gyógyítására (Pl. belső gyermek, belső nő, belső férfi stb.)

A programra várunk állítókat és segítőket is.

Az állítás díja 23 000 Ft/fő. A segítők számára a részvétel térítésmentes.

Az eseményre előzetes bejelentkezés szükséges, továbbá a helyeket az előleg befizetésével lehet biztosítani.

A jelentkezéseket a szulokhaza@szulokhaza.hu email címen tudjuk fogadni.

Hogy kik tartják a Családállítást? Ismerjétek meg a vezetőket Vezyrgianopoulou Daphne-t és Gálik Évát. 

Vezyrgianopoulou Daphne vagyok, családállítás vezető. Felmenőim között megannyi vallású és nemzetiségű családtagot tudhatok magaménak, akik élete nagy hatással volt rám. Elsősorban miattuk vagyok az, aki. Mindig is érdekeltek a rendszerek, mi mozgatja őket és hogy mi által alakulnak úgy, ahogy. Valószínűleg a rendszerszemlélet iránt érzett érdeklődésem és kíváncsiságom miatt lettem végül visszavonhatatlanul szerelmes ebbe az alternatív terápiába. A családállítással 2015-ben találkoztam először egy nőgyógyászati műtétem kapcsán. Már akkor éreztem, hogy ott és akkor megváltozott az életem. Azóta több száz állításon vettem már részt segítőként, állítóként és vezetőként egyaránt. Évek óta tanulom a családállítás technikáját, de hiszem, hogy ez az út egy életen át tartó folyamatos tanulás.

 

Gálik Éva vagyok, családállítás vezető, táncpedagógus, táncművész, koreográfus, jógaoktató és masszőr. 1985 óta járok az önismeret útján különböző egyéni és csoportos foglalkozások keretein belül. A családállítással először 2004-ben találkoztam és rendkívüli hatást gyakorolt rám. Amikor 2018-ban hazajöttem egy hosszabb külföldön tartózkodásból, rádöbbentem, hogy megannyi szálat kell kibogoznom az életemben. Ekkor tért vissza az életembe a családállítás. Az első ikerállításom után azt éreztem, megérkeztem. Attól fogva kezdtem el rendszeresen foglalkozni család- és rendszerállítással, pszichodrámával és ThetaHealinggel, valamint azóta elvégeztem a családállítás vezetői tanfolyamot is. A folyamatos tanulás és fényesedés lehetősége mindnyájunknak adott az életünk során, és ezzel a lehetőséggel jogunk van élni.

Az általunk használt módszerekről
A klasszikus Hellinger-féle családfelállítást a ThetaHealing és a pszichodráma módszereivel vegyítjük, így még mélyrehatóbb eredményeket tudunk elérni egy-egy életterületen és a komplex rendszerre nézve egyaránt. Ami nálunk egyedi felállás, hogy mi ketten vezetjük az állításokat, így a kliens egyszerre két terapeuta figyelmét és tudását élvezheti.