Az iskola utáni első napokban indítottuk útjára a Kincskereső táborunkat, amely elsőkét debütált a nyáron!

Ez az öt nap szuperül telt, ahol a tematika szerint minden napunkat bearanyozták a kalózkodások, kincskeresések és csapatépítő játékok. A hétfői napon megalakultak a csapatok, csapatneveket találtunk ki, zászlót készítettünk és indulókat írtunk. Ezeken túl minden csapat írt egy kincses történetet, melyet a délutáni órákban mutattak be egymásnak.

A keddi napon már összeszokottabban indítottuk a reggelt. A napot egy hatalmas kincses térkép elkészítésére szántuk, ahol együttesen dolgozhattak a gyerekek egy nagy közös munkán! Miután végeztünk meghallgattunk egy kincses történetet és fantasztikus közös játékkal zártuk a napot!

Szerdán a tervezett strandolásunkat sajnos „elfújta” az idő, így egy másik programot hoztunk előrébb, „Kincs, ami nincs” csapatjátékokat játszottunk! Ez nagy népszerűségnek örvendett és a csapatokat még jobban összekovácsolta! A délutánt szintén a történetmeséléssel zártuk, majd kreatív kézműveskedéssel pihentünk rá a csütörtökre.

Ugyanis csütörtökön már rögtön reggel egy kincskereső játékkal indítottuk a napunkat reménykedve a strandolás lehetőségében. Sajnos ez még nem történhetett meg, így kárpótlásul elmentünk fagyizni a gyerekekkel. Miután visszaértünk újra hallgathattuk a kincses történetet egy következő csapattól, kalóz csörgőt készítettünk és megtanultuk a Kalózok Dalát! 
Elérkezve a pénteki naphoz mindenki megnyugodhatott, ugyanis sikerült pótolnunk az elmaradt strandolást! A búcsú játékok és a tábor lezárása kitették az egész napunkat! Meghallgattuk az utolsó előadásokat, kiosztottuk az okleveleket. A közös fotók és az oklevél, meg a sok élmény, reméljük örökre megmaradnak emlékben!