Második táborunkat nagy lelkesedéssel és jókedvvel indítottuk útjára, amely a Sport tábor nevet kapta.
Hétfőn a szokásos ismerkedős játékok után körbe jártuk a helyszínt és felosztottuk a csapatokat, akik ezután megírták csapat indulójukat, majd közösen elkészítették a csapat címerét.  A délután az indulók és a címeres zászlók bemutatásával töltöttük, mindenki nagyszerűt alkotott. 
Kedden hatalmas ünnepséget tartottunk, ugyanis megrendeztük a saját Olimpiai Bemutatónkat és megnyitó ceremóniánkat! Kreatív foglakozás keretein belül papírtányérokból frizbiket és különböző labdákat készitettünk! Az egész napos program után a gyerekek délután szabadon játszhattak az általuk készített eszközökkel!
Szerdán érkezett meg első vendégünk, Tibold Zoltán válogatott kézilabdázó, aki nem egyedül jött, hanem Samut is hozta! A sport és a bemelegités fontosságárol mesét Nekünk egy kis bemelegítő edzés után. Levezetesként egy kis nyugtató Jógakalandos gyermekjógát kaptak a gyerekek, aki pedig nem szeretett volna részt venni, csodás aszfaltrajzokat készíthetett! Ezek után újabb vendégünk, Bárdosi Sándor mesélt Nekünk érdekes dolgokat a bokszolásról, a sport szeretetéről ès az Olimpia törtènetéről. 
Csütörtökön egy újabb meglepetés vendég, Tóth Frank Olimpiai bajnok vízilabdázó érkezett hozzánk, aki mesélt a vízilabdáról az Olimpiáról, kis edzés is tartott Nekünk, kiprobàlhattuk a vízilabdát és a vízilabdás sapkákat is felpróbàlhattuk. 
Később megrendeztük saját Olimpiánkat!
Az alábbi versenyszámokban indultak a gyerekek:
– Magasugrás
– Futás
– Távolugrás
Ahol egyéni rekordok is születtek.
A napot ismét egy csodás gyermekjógával zártuk.
Pènteken végre eljöhettek hozzánk utolsó meglepetés vendégeink! Fantasztikus pónilovagláson vettünk részt a Rózsavölgyi Póniklub jóvoltából!
A hetet az Olimpiai záróünnepséggel és eredményhírdetéssel zártuk!