E heti Színjátszó táborunk mottója „Színház az egész Világ” William Shakespeare.

 Izgalmas feladatokkal indult ez a hét is: hétfőn megírtuk a csapatindulókat, elkészítettük a csapat címereket és zászlókat. Az egyik csapat táncos színdarabot írt, a másik csoport pedig zenés színdarabot készített, a harmadik csapat pedig díszletet készített a színdarabokhoz. Délután bemutatásra is került mind a két darab. Az előadások után színházi interaktív beszélgetés történt és ennek köszönhetően igazi színházban éreztük magunkat!

Kedden eljött hozzánk újra Zseni, a terápiás kutyus, akit a gyerekek már jól ismernek és megint jót játszottunk vele. Az előző nap nagy sikere volt a színházi társasjátékoknak így ma is játszottunk színházasdit mindenki nagy örömére.

Szerdán színházi álarcokat készítettünk, amiket fel is próbáltunk és haza is vihettük. Nagyon meleg volt így jégkrémmel „űztük” a meleget.

Csütörtökön Adrienn egy fantasztikus hip-hop táncos látogatott meg minket. Adrienn csodás koreográfiákat tanított be a gyerekeknek egybekötve játékokkal. Táncolás után a medencében hűsítettük magunkat. Úsztunk, labdáztunk és vízihalacskáztunk.

Pénteken újabb vendég érkezett hozzánk egy ismert modell, akitől színpadi mozgást tanultunk.

Ezután drámapedagógusunk színészmesterségre tanított minket, majd a végső bemutatók után mindenki megkapta az emlék oklevelét.

Ismét szuper hetet töltöttünk együtt! Még lesz egy alkalom, amikor találkozunk a természetbúvár táborban augusztus végén!