Hétfőn megérkezett lelkes kis csapatunk a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba, a zenei tematikájú táborhétre.

Közülünk már sokan a múlt heti táborban is ott voltak ezért boldogan üdvözöltük egymást és az ismerős nevelőket.

Az első nap az egyes csapatok saját indulójának megírása, címerének és pontgyűjtő füzetének kitalálásával és megalkotásával telt. Kicsit tornáztunk és kreatívoskodtunk is.

A második napon egyéni hangszerkészítéssel foglalatoskodtunk: csörgők, dobok, sípok készültek papírból. Dallamos játékokat és különböző érdekes hangszereket próbáltunk ki. Ebéd után edzésre „hangolva” foglalkozás következett. Kipróbálhattuk a hangtálazást is.

A harmadik, szerdai nap reggeli torna után interaktív koncerten vettünk részt. Délután a boldog, önfeledt pancsolás, medencézés jegyében telt.

Csütörtökön a relax torna után  különleges hangszereket próbálhattunk ki. Ebéd után fagyizás és vízhang játék és zenei vetélkedő volt.

A pénteki zárónapon sztárvendégünkkel Gájer Bálinttal elénekeltük a „A szép az ici-pici női cipő„ kezdetű dal minden variánsát. Regős Judit elnök asszony az közös éneklés után táncra is perdült velünk. Majd ebéd után dallamos búcsújáték, jutalomosztás és az egyéni oklevelek átadása következett. A tábor végeztével sok élménnyel gazdagon térhettünk haza.

Jövő héten is várunk minden lelkes táborozót !