A Szülők Napját a kamaraerdei tópartra terveztük, de a zivataros idő miatt behúzódtunk a Kamaraerdei Szülők Háza Családi Központba.

A program változatlan maradt akár a jókedvünk! Ezt nem tudja elmosni az eső!

 

Ismét bebizonyítottuk, hogy sok jó ember kis helyen is elfér.Mert bizony jó sokan voltunk. Sokan ünnepeltük a szülőket, nagyszülőket a Szülők Nemzetközi Napján.

 

Idén az Olajág Otthonok szép korú lakói is velünk ünnepeltek. Az eseményen részt vettek a Szülők Háza Családi Központ és Bölcsőde Hálózat családi bölcsisei szüleikkel, a Szülők Háza Fejlesztő Központ családjai, valamint Tegyél Jót Programunk állami gondoskodásban nevelkedő gyerekei és nevelőszülői.

 

A mai napon minden a szülőkről szólt, akik különböző szülőkényeztető programokon vehettek részt. Volt hangtál meditáció, stresszoldó masszázs, szépség kuckó, íjászat. Közös papírsárkány készítés és sárkányeregetés is.

 

Természetesen azért a gyerekekről sem feledkeztünk meg, számukra papírszínházzal, arcfestéssel, kézműveskedéssel és az elmaradhatatlan póni lovaglással készültünk.

 

A nap végét megkoronázta, hogy a Szülők Háza Család tiszteletbeli nagypapája Nyári Károly egy igazi nyárindító koncertet adott ajándékba a szülőknek, nagyszülőknek, amelyre 19 órától a Budapest Kongresszusi Központban került sor.