A Magyarországon és nemzetközi szervezetek által is elismert Szülők Háza Családi Bölcsőde Hálózat tagjaként megnyitottuk legújabb Kelenvölgyi Családi Központunkat és Bölcsődénket.

A 11. kerület legszebb zöldövezeti részén exkluzív környezetben megnyílt bölcsődénkbe beiratkozási lehetőséggel várjuk a gyermekeket Bölcsőde és Óvoda felkészítő csoportunkba.

🌸Szakképzett pedagógusok, akik a gyermekek igényeit maximálisan figyelembevéve, a „szeretetpedagógia” módszerével terelgetik a gyerekeket; időt és teret engedve a szabad játékra.

🌸A történeti keretbe ágyazott játékos foglalkozások a Szülők Háza módszertan alapján

🌸Rendszeres közösségépítő programok az egész család részére, ahol a családból közösséget építünk

🌸Minden új beiratkozó bölcsődés gyermek számára longitudinális komplex vizsgálatot biztosítunk (LongiKid)

🌸A munkába visszatérők támogatása igénybe vehető!

A Szülők Háza Családi Központ és Bölcsőde Hálózat már 15 éve a boldog és kiegyensúlyozott családokért és a gyermekekért dolgozik szívvel lélekkel.

Fontosnak tartjuk a szülőkkel való folyamatos kommunikációt annak érdekében, hogy párhuzamosan, egymást erősítve alakítsuk ki a kisgyermek szokásait.

Minőségi eszközökön keresztül fejlődnek a gyerekek úgy, hogy közben ők ezt játéknak érzik. Igény és érdeklődési kör szerint választhat a kisgyermek a játékok, eszközök közül.

Gyere haza hozzánk!

Regős Judit 

Szülők Háza Családi Bölcsőde Hálózat Alapító

Bölcsődei jelentkezés: https://szulokhaza.hu/kelenvolgy/bolcsodei-jelentkezes/