A Szülők Háza Kelenvölgy Családi Központban Regős Judit Kiss Rachelt a pelenka.hu szerkesztő-riporterét fogadta, hogy a hamarosan megnyíló bölcsődében személyesen mesélhessen a sokakat érintő és igen fontos témáról, az apróságaink bölcsődei beszoktatásról.

Rachel olyan kérdéseket tett fel Judittnak többek között, mint például Hogyan szoktassuk be gyermekünket a bölcsődébe úgy, hogy az mindenkinek a lehető legjobb legyen? Hogyan válasszunk bölcsődét? Mikortól írassuk be a gyermeket? Milyen a jó bölcsődei nevelő? Mit vigyünk be a bölcsibe? Mit tegyünk, ha kis babócánk keservesen sírni kezd, amikor ott akarjuk őt hagyni a bölcsiben? A Szülők Háza Család megalkotója készségesen válaszolt, és remélhetőleg segített néhány kérdésben dűlőre jutni.

Ez a kérdéskör rendszeresen foglalkoztatja a szülőket, így a Szülők Háza bölcsődéinek weboldalain már korább olvashattatok a témával kapcsolatban segítő gondolatokat, melyek a Szülők Háza Család bölcsődéinek weboldalain  a hír szekciójában található, mondjuk itt: https://szulokhaza.hu/bartokkucko/beszoktatas-es-siras/

 

Ezt a friss felvételt pedig az alábbi linken a pelenka.hu facebook oldalán vagy közvetlenül Regős Judit – Napimami közösségi oldaláról nézhetitek vissza. A hátterében a szemfülesek pedig a Kelenvölgyben nyíló szépséges bölcsődénkből kaphatnak egy kis ízelítő .

https://fb.watch/f7e2VZvdxJ/