Szülők Háza Otthon Melege Családi Központ és Bölcsőde vélemények:

„Sokáig kerestünk egy olyan helyet a kisfiúnk számára, ahol őszinte szeretetben, odafigyelésben, pozitív légkörben részesülhet!
Covid alatt született a gyermekem, így fontos, hogy türelemmel – megértéssel- mosollyal várjak őt nap mint nap, hiszen kevés emberrel találkozott a bölcsőde előtt.
A gondozók és a bölcsőde vezetősége – odaadó és nagyon hozzáértő, gyermekem mellettük mindig biztonságban van, aminél fontosabb nincsen.
Kezdő szülőként jómagam is sok segítséget- tanácsot kapok.
Fejlesztő programjaikkal színessé teszik a napokat, az udvaron rengeteg játék várja a piciket – kisfiam imád kint lenni.
Boldog vagyok, hogy anno bejutottunk, nyugodt szívvel ajánlom bárkinek ezt a helyet – aki családias -otthonos bölcsit keress ;)” (2 éves kisfiú édesanyja)

„Nagyon szeretem a bölcsiben, hogy minden a gyerekekért van. Érződik, hogy a gyerekek szeretve vannak, nagyon sok élménnyel gazdagodnak nap mint nap. Hatalmas pozitívum, hogy sokat mondókáznak, énekelnek a bölcsiben, ennek nagyon sok hozadéka van. Tetszik, hogy odafigyelnek a szabadban és a mozgással töltött időre is.
Mindent egybevetve leginkább azt szeretem a bölcsiben, hogy látom, hogy a kislányom imád oda járni” (3 éves kislány édesanyja)

„Nagyon szépen köszönjük a rengeteg, törődést, segítséget, szeretetet amit tőletek kaptunk:) a legjobb döntés volt, hogy titeket választottunk:) első gyerekes szülőkènt nagyon megkönnyítettétek a dolgunk nagyon profi és hozzáértő csapat vagytok:)
Borzasztóan hálásak vagyunk Nektek!❤️” (3 éves kislány édesanyja)

„Egy baj van a bölcsivel,de az nagyon nagy,hogy nem működtök óvodaként is:)
Ha lenne lehetőség ovira,mi biztosan maradtunk volna!
Nagy szívfájdalom,hogy el kell válni !:( ” ( 3éves kislány édesanyja)