Szülők Háza Közösségi Családi Napközi létrehozása Érden című TÁMOP 2.4.5. – 12/2 2012 -0105  azonosító számú projekt létrehozását az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozza.

Családi Napközi

Szeretetteljes, családias környezet, szakképzett pedagógusok, egyéni odafigyelés, érzelmi fejlesztés, nagy kert és tornaterem, mindez az EU által elismert Regős módszer alapján.

Szülinapi party

Szeretettel várunk gyermeked születésnapi zsúrjára a Szülők Házában! Neked csak az lesz a dolgod, hogy leülj a kanapénkra a többi szülővel, családtaggal együtt és jól érezzétek magatokat!

Tanácsadás

A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat. Szülőnek lenni nem mindig könnyű.

Bábozzunk Együtt! 🙂

  A bábjáték az érzelmek által megmozgatja a gyermek képzeletét, fejleszti a gondolkodását, kihat a beszédfejlődésre, az alkalmazkodóképességre, a mozgásfejlődésre. Összetett hatása miatt nagyon alkalmas módszer a gyermeki személyiség fejlesztésére. A gyermek...

bővebben

Tavaszváró Remekművek! 🙂

A néphiedelem szerint, ha február 2-án a medve kijön a barlangjából és meglátja az árnyékát, akkor visszafekszik és alszik tovább, mert még hosszú ideig tart a tél. Ha viszont borús idő van, akkor kint marad, mert már közeledik a tavasz. 🙂 Mi már tavaszt...

bővebben

Szülők Háza a médiában

media

Regős Judit blogja

regos2

Szülők Háza Magazin

szhm3