Szülők Háza Család Elismerések

A Szülők Háza Család, illetve a Program alapítója Regős Judit számos elismerést kapott, többek között:

2022 ENSZ konzultatív státusz

Szülők Háza Közhasznú Alapítvány felvételt nyert civil szervezetként az ENSZ ECOSOC- ba, amelynek 193 ország a tagja. A bizottsági tagság felhatalmazást ad arra, hogy az adott szervezet részt vegyen az ENSZ népjóléti stratégiájának kialakításában, különösen a nők, gyermekek és családok védelmének tekintetében. Az alapítványnak lehetősége van önálló beadványokat kezdeményezni az ENSZ szervezetében, valamint részt vehet az ENSZ ülésein, és önálló eseményeket is szervezhet. Továbbá lehetőség nyílik nemzetközi projektekben képviseltetnie magát, ezzel is hozzájárulva a hazai jógyakorlatok terjesztéséhez.

2018 Pro Familiis díj – a családokért végzett szakmai munkáért

Regős Judit, a Szülők Háza Alapítvány elnök asszonya 2018-ban átvehette az elmúlt évek során végzett kiemelkedő szakmai tevékenységét elismerő Pro Familiis díjat

2016 és 2022 Családbarát Munkahely díj

A Családbarát Védjegy jogosultjai sok mindenre kiterjedő audit folyamaton keresztül lettek érdemesek a Védjegy használatára.

Alapítványunk természetesen nem is működhetne másképp, hiszen  kedvezményezettjeink a családok és azok a gyerekek, akik nem nőhetnek fel családban, ugyanebben a szellemben foglalkoztatjuk munkavállalóinkat, mert számunkra tényleg első a család. Ezt most már Védjegy is bizonyítja. Köszönjük

2012 Eurofound Best Practice minősítés 

A Szülők Háza egy nemzetközileg is elismert szülőtámogató módszertan, amelyet az Európai Unió Eurofound Alapítványa Best Practice elismeréssel díjazott.

2009 „Főállású angyal”, Többet Érsz Program győztese

Regős Judit 2009-ben a Vodafone Magyarország „Többet érsz” programjának győzteseként, „Legyen neked is játszóházad!” programjával elnyerte a Főállású Angyal címet.

2008 „Családbarát médiáért” díj

A Családbarát Médiáért díjat 2008-ban programvezetőnk, Regős Judit nyerte el „Konfliktusok a szülők között” című írásáért.

A Családbarát Médiáért-díj rangos elismerése  azoknak az újságíróknak és szerkesztőknek, akik a nyomtatott, az elektronikus vagy online sajtóban következetesen kiállnak a családi élet értékei mellett.  A nyertest az év folyamán jelölt 12 pályázóból szakmai zsűri választja ki.