A Szülők Háza egész decemberben lélekmelegítő Adventi programsorozattal várja a családokat. Az elmúlt hétvége élményekkel teli pillanatait szeretnénk most röviden megmutatni, hogy akik ott voltak visszaemlékezhessenek, akik nem, azoknak is legyen egy kis ízelítő a hangulatból. Az esemény minden pillanatát eltettük emlékbe, hogy rosszabb napokon elővehessük és csemegézhessünk belőlük.

December 9-én megérkeztek hozzánk kedves vendégeink a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének szervezésében azok a kárpátaljai családok, akiket elszakított egymástól a háború, azért, hogy egy hosszú hétvégén megpróbáljuk velük elfeledtetni a nem hétköznapi nehézségeket. Kellemes hangulatú vacsorát töltöttünk együtt, ahol Nyári Károly és Nyári Aliz varázsolt el mindenkit és tette meghitté az alkalmat. A később kezdődő party hangulatát a mi, “Zenész Attilánk”- Lőcsey Attila  teremtette meg, aki szuper buli hozott számunkra. A három nap folyamán a családok pihenhettek, kulturális programokon vehettek részt, de ami a legfontosabb: gondtalanul együtt lehettek egy kicsit.

Szombaton és vasárnap több helyszínen is zajlottak az programok, a Szülők Háza Kelenvölgy Családi Központunkban Szalóki Ági és az Alma Együttes bájolta el a kicsiket és nagyokat és teremtette meg az összejövetelünk adventi és vidám hangulatát.
A Szülők Háza Kamaraerdő Szülők Háza Fejlesztő Program Központunkban Mikulást búcsúztattuk, arcfestő workshopot -, ismeret terjesztő előadásokat tartottunk és kézműveskedtünk a gyerekekkel.
Ezalatt a Szülők Háza Család és Karrierpont; Győr szíve Családi Központ és Játszóház Központunkban Adventi Vásár zajlott, ahol hazai kézműves termékekkel ismerkedhettek a családok.

A közösen eltöltött idő, az élmények, amelyeket együtt éltünk át az események alatt, mindenkinek mosolyt csalt az arcára és segített a közelgő ünnep hangulatának megalapozásában, egy kicsit összekapcsolt és feltöltött minket a következő Adventi Családi programsorozatunk állomásaira: a TegyélJót! Karácsony! Ünnepségre, a  TegyélJót! Veronaki ünnepi koncertre és az Angyaljáratra.

Büszkék vagyunk, hogy idén ismét sikerült 500 gyermek karácsonyát boldogabbá varázsolni az Angyalprogramunk keretében.

A hátralévő eseményekről  a közösségi oldalunk eseményeinél informálódhatsz vagy a tegyeljot@tegyeljot.hu levelezési címen érdeklődhetsz.

Tegyél Jót, mert minden élet érték!