Szülők Háza Győr Szíve Családi Központ és Bölcsöde Hálózat vélemények:

„A kislányom és én is nagyon szerettük a Szülők Házát. A figyelmes, gondos nevelők igazán gyermekbarát környezetet teremtenek. Előfordult, hogy a kislányom futva ment reggel a bölcsődébe, délután pedig alig akart hazajönni. Nem csoda, hiszen kreatív, változatos programok várták ott. A rendszeres foglalkozások mellett a különleges alkalmakat is igazán emlékezetessé tették számára: nem felejtjük a farsangi, gyermeknapi programokat, a húsvéti ajándékkeresést a parkban, az anyák napjára tanult versikét a saját készítésű ajándékkal, a vidám születésnapi bulit.
A bölcsődében töltött időszak alatt sok segítséget kaptam a gyermekem neveléséhez. A nevelőkkel minden – akár otthon – felmerülő problémáról őszintén beszélhettünk, ötleteket kaptam pl. a táplálkozást, tisztálkodást illetően. Az volt az érzésem, hogy valódi együttműködésben neveljük a gyermeket, aki így boldogan és kiegyensúlyozottan fejlődhetett. Köszönjük a sok vidámságot, szeretetet!”  (Herbert-Radó Ágnes)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      „A legjobb döntés volt, hogy kislányomat a Szülők Háza bölcsibe irattam, mert a pedagógusok azonkívül, hogy csupa szeretettel fordulnak a gyerekek felé, szakmai tudásuk is nagy.”  (2 éves kislány anyukája)                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            „Köszönjük az odafigyelést, a sok-sok szeretetet, az óriási türelmet, amit a másfél év alatt kaptunk Tőletek!” (3 éves kisfiú anyukája)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 „Igazi nagycsaládi légkört teremtettetek meg, ahová mindig öröm lesz visszajönni!” (2,5 éves kisfiú anyukája)

„Hálásak vagyunk Nektek a sok kedves szóért, a gondoskodó törődésért, tanításért, türelemért és szeretetért, amelyet nap, mint nap kapott Tőletek a kisfiam!” (3 éves kisfiú anyukája)

„Köszönjük, hogy ilyen emlékezetessé varázsoltátok az önállósodásunk első mérföldkövét!” (3,5 éves kislány anyukája)

“Két gyermekem is járt a győri Szülők Háza bölcsibe, azóta is mindenkinek őket ajánlom! Nagyon kedvesek, nagyon profik, nagyon rugalmasak, a legjobb kezekben van náluk még a legapróbb csemete is!”

„Nagyon hálásak vagyunk Nektek, hogy a kislányunkat ilyen nagy szeretettel fogadtátok. Szuper bölcsis időket tudhatunk magunk mögött, tele mókával, fejlesztő foglalkozásokkal, odaadással, sok-sok öleléssel. A beszoktatás nehezen indult, de Ti mindig tudtátok, hogy mi a megoldás, mi a következő lépcsőfok. Az odaadó légkörrel és a sok puszival hamar megszerettettétek a bölcsit a kislányunkkal. Őszintén, meleg szívvel ajánlom mindenkinek a Szülők Háza Családi Bölcsődét. Köszönünk mindent!!” (Bertalan Zita)